2012. január 28., szombat

Eredeti egyedi új JPG by GAULTIER designer kabát M - Jelenlegi ára: 32 000 Ft !


A kép illusztráció, az aukció tárgyának fotóit a leírás után láthatod.
A legegyedibb és legkülönlegesebb eredeti JPG by Gaultier kabát a Kreátor 3 évvel ezelőtti kollekciójából valódi kuriózum a legelszántabb fashionisztáknak.
Teljesen új, címkés, Franciaországban élő barátnőmtől kaptam ajándékba, garantáltan eredeti. Mivel a cégnek dolgozik, kedvezményes áron jutott hozzá két apró hibája miatt, az egyik az árcédula törött, a másik az ujján egy kis szálhiba, fotóztam az utolsó képeken láthatod.
Nagyon exkluzív darab, de sajnos egyáltalán nem az én világom, így eredeti árának ( 1200 euro ) a töredékéért lehet most a Tiéd.
Címkés mérete L-es, de mivel francia méretezés, abból is inkább modell alkat, Mées méretre ajánlom inkább, kérlek a mért adatokat is vedd figyelembe.
Színe élénk napsárga, anyaga kétrétegű, a felső réteg áttetsző üvegnejlon, az alatta lévő bélés lukacsos poliészter, a passzék elasztikus kötött poliészterből vannak.
Elképesztően extravagáns darab, a fazon egy hagyományos bomber kabáté, de a különleges anyag és szín kombinációjaként hihetetlen csajos és vagány. Felvéve olyan, mint egy buborék, a bőven szabott üvegnejlonnak köszönhetően, akár farmerrel, bőrrel, egy fekete kis ruhával vagy sorttal, pólóval viselve a hatás garantáltan Jean Paul Gaultier módra meghökkentő.
 
Kérlek, olvasd el saját oldalamat licitálás előtt.
Köszönöm!
Kedves Érdeklődők!
CSAK AJÁNLOTTAN POSTÁZOK! Megértésedet KÖSZÖNÖM!!!
5. 000 forint feletti vásárlásnál az ajánlási díj , illetve 10. 000 forint feletti vásárlás esetén a teljes ajánlott postaköltség az én ajándékom! Jó nézelődést kívánok!
Ha egyszerre 3 termékemre licitálsz, lezárom kikiáltási áron, ha még nincs rajtuk licit, kivéve az 1 forintos aukciókat!
Mivel hétvégeken és ünnepekkor gyakran elutazik a család nem mindig áll módomban az aukciókat azonnal lezárni, ezért kérnék mindenkit, aki több licit esetén az aukciók lezárását szeretné, előbb egyeztessen velem, hogy segíthessek.
Köszönöm szépen!



Jelenlegi ára: 32 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-27 22:27
. Eredeti egyedi új JPG by GAULTIER designer kabát M - Jelenlegi ára: 32 000 Ft

Fontos